Nogometne i dvoranske tenisice

Novu kolekciju tenisica za rekreaciju i slobodno vrijeme naručite u našem web shopu bez čekanja u redu! Brzo, jednostavno i povoljno!
Cijena
 1. 100,00 kn - 199,99 kn 2 proizvod
 2. 200,00 kn i iznad 1 proizvod
Boja
Veličina
Brand
 1. Elviton 1 proizvod
 2. Joma 1 proizvod
Pogledajte kao Mreža Lista
Prikaži po stranici
po stranici
Postavite abecedno
 1. Muške tenisice za dvoranske sportove - Indoor
  Muške tenisice za dvoranski nogomet
  WEB SHOP cijena
  269,00 kn
 2. Muške indoor tenisice
  Muške indoor tenisice
  WEB SHOP cijena
  179,00 kn
 3. Muške indoor tenisice za dvoranu ili umjetnu travu
  Muške indoor tenisice
  WEB SHOP cijena
  179,00 kn
Pogledajte kao Mreža Lista
Prikaži po stranici
po stranici
Postavite abecedno

NOGOMETNE I DVORANSKE TENISICE

 

Kod odabira tenisica za nogomet bitno je prije kupnje znati na kojoj će se površini odigravati aktivnost. Isti model tenisica za nogomet neće biti jednako efektan na suhoj ili mokroj travi, u dvorani, ili na betonu. Uvijek obratite pažnju na oblik i materijal potplata koje vam najbolje govore o specifičnim performansama tenisice namijenjene za dvoranu ili vanjsko igranje. 

KOPAČKE ZA NOGOMET NA TRAVI OUTDOOR 

Glavni detalj tenisica za vanjsko igranje nogometa na travi su čepovi na potplatama koji smanjuju pristisak na stopalo te pružaju bolju fleksibilnost, okretnost i brzinu. Atraktivan dizajn gornjišta svakako će privući vašu pažnju, posebno s velikim apliciranim dizajnom logotipa sportskog branda. U ponudi Planet obuće potražite super modele kopački domaćeg branda Elviton te modele popularnog svjetskog branda sportske obuće Joma. U kolekciji se osim velikih brojeva nalaze i dječji modeli tenisica za nogomet prilagođenih indoor i outdoor igranju.

 

TENISICE ZA DVORANSKI NOGOMET 

Tenisice za dvoranski nogomet prije svega moraju biti čvrste, kvalitetne i izdržljive. Obratite pažnju na kvalitetu materijala te prednje pojačanje na kapici za amortizaciju udarca. Vanjski potplat mora biti od neklizajuće gume što će vam pružiti potpunu kontrolu trčanja i manevriranja. Gornjište napravljeno od rebrastog layer šivanja s atraktivnim bojama i logom sportskog branda te čvrstim i sigurnim vezicama savršeno će se uklopiti u vaš sportski outfit i povećati vaše sportske performanse.