Radne klompe i papuče

Radne klompe i papuče idealne za sva zanimanja koja zahtijevaju dugotrajno stajanje, uz napor i pokret. Izuzetno kvalitetni kožni i ostali modeli klompi i papuča uz koje će radni dan lakše proći.
Cijena
 1. 0,00 kn - 99,99 kn 3 proizvod
 2. 100,00 kn - 199,99 kn 4 proizvod
 3. 200,00 kn i iznad 2 proizvod
Boja
Veličina
Brand
 1. Elviton 1 proizvod
 2. Green Hill 1 proizvod
Pogledajte kao Mreža Lista
Prikaži po stranici
po stranici
Postavite abecedno
 1. Muške natikače
  Muške natikače
  WEB SHOP cijena
  189,00 kn
 2. Kućne i radne kožne natikače u bijeloj boji
  Muške natikače
  WEB SHOP cijena
  189,00 kn
 3. Muške papuče
  Muške papuče
  WEB SHOP cijena
  279,00 kn
 4. Muške papuče
  Muške papuče
  WEB SHOP cijena
  229,00 kn
 5. Muške papuče
  Muške papuče
  WEB SHOP cijena
  99,00 kn
 6. Muške papuče
  Muške papuče
  WEB SHOP cijena
  99,00 kn
 7. Muške papuče
  Muške papuče
  WEB SHOP cijena
  159,00 kn
 8. Muške papuče
  Muške papuče
  WEB SHOP cijena
  159,00 kn
 9. Muška papuča
  Muška papuča
  WEB SHOP cijena
  79,00 kn
Pogledajte kao Mreža Lista
Prikaži po stranici
po stranici
Postavite abecedno

MUŠKE RADNE KLOMPE I PAPUČE

Pronađite na webshopu Planet obuća široku paletu modela kućnih klompi i papuča, ali i kolekciju namijenjenu profesionalnim zanimanjima u medicini i kozmetičkoj industriji gdje je kvaliteta i udobnost obuće na prvom mjestu. Cjelodnevno stajanje ili kretanje zahtijeva siguran oslonac u vidu udobnih radnih natikača sa podržavajućim potplatima, mekim tabanicama, gel jastučićem za masažu stopala, petnom oprugom i materijalom koji diše i odražava stopalo svježim i laganim.  

 

MUŠKE RADNE KLOMPE I NATIKAČE

 Odličan izbor za dugotrajno nošenje s osjećajem ugode pružaju muške natikače i klompe branda Blu-star, s udobnim kožnim tabanicama, anatomskim potplatama i prozračnim rupičastim gornjištem. To ih čini najboljim izborom za medicinska i slična zanimanja koja povremeno uključuju cjelodnevno ili cjelonoćno nošenje. Radne klompe s rupičastim gornjištem pružaju potrebnu prozračenost stopala i dolaze u najčešće traženim bojama: bijeloj i crnoj. Najnoviju liniju radnih natikača čine modeli s bočnom rastezljivom trakicom na gornjištu koja se prilagođava stopalu i omogućava fino prijanjanje. Posebno atraktivnu liniju radnih klompi čine modeli sa kožnim koritastim tabanicama te kožnim gornjištem u tamno plavoj boji. Radi se o modelima koji su posebno omiljeni u medicinskim ustanovama, masažnim studijima te kozmetičkim i beauty salonima. Osim što pružaju maksimalan komfor nošenja, to su pažljivo dizajnirani modeli koji spajaju praktičnost i čuvaju zdravlje nogu i cjelokupnog držanja tijela.

 

 MUŠKE KUĆNE PAPUČE 

Kolekcija kućnih papuča u Planet obući na zavidnoj je razini. Otkrijte prekrasne comfort modele branda Inblu sa blago povišenim petama i mekim gornjištem u crnoj, plavoj, sivoj i smeđoj boji te sa print dizajnom. Uživajte u podatnosti kućnih papuča izrađenih od najmekših materijala za što bolji osjećaj opuštanja u kućnoj atmosferi. U ponudi se nalaze i kožne elegantne muške papuče branda Green Hill s mekom tabanicom, sigurnim potplatama i remenčićem na gornjištu. Potražite meke tekstilne kućne papuče branda Elviton koje će pružiti onaj poznati osjećaj olakšanja, posebno u hladnim mjesecima, kada umorni dođemo kući, i iz gležnjača uskočimo u beskrajno meke i udobne kućne papuče.