Likovi iz crtića

Dječje tenisice sa super popularnim cartoon likovima zasigurno će oduševiti vašeg mališana koji će ih nositi s radošću i ugodom tokom cijelog dana.
Pogledajte kao Mreža Lista
Prikaži po stranici
po stranici
Postavite abecedno
 1. Dječja tenisica
  Dječja tenisica
  WEB SHOP cijena
  269,00 kn
 2. Dječje papuče s likom Super Maria
  Dječje papuče
  WEB SHOP cijena
  119,00 kn
 3. Dječje papuče za djevojčice s likom Minnie Mouse
  Dječje papuče
  WEB SHOP cijena
  119,00 kn
 4. Dječje papuče za djevojčice s likom Paw patrol
  Dječje papuče
  WEB SHOP cijena
  119,00 kn
Pogledajte kao Mreža Lista
Prikaži po stranici
po stranici
Postavite abecedno

DJEČJE TENISICE S LIKOVIMA IZ CRTIĆA

Naša dva najpopularnija branda dječje obuće su Tofi i Elena. Potražite u “Tofi” kolekciji udobne i modne tenisice za školu i slobodno vrijeme, atraktivnog dizajna sa cartoon likovima te svjetlećim efektima. U “Elena” kolekciji potražite prekrasne sandale i cipelice za djevojčice ukrašene mašnicama, biserima, cirkonima i srcima. U ponudi Planet obuće nalaze se i strani brandovi s apliciranim popularnim likovima iz crtića poput Spidermana, Batmana, Cars, Mickey Mousea, Minnie, Super Mario, Paw patrol i Frozen. Upravo ti likovi čine najtraženije elemente na dječjoj obući kojima rijetko koji mališan može odoljeti, posebno ako su u kombinaciji sa svjetlećim efektima na potplatama. U Planet obući potražite sve navedene modele i razveselite svoje dijete odabirom tenisica s omiljenim cartoon likom.

TENISICE ZA DJEVOJČICE – FROZEN I MINNIE NAJPOPULARNIJE

San je svake djevojčice da bude lijepa kao princeza i čarobna kao vila. Stoga su tenisice s likovima iz bajki najpopularniji odabir dječje obuće, koje će vaša djevojčica jednostavno obožavati. Odaberite modele s likovima najpoznatijih Disney sestara, Else i Anne iz crtića Frozen koje već godinama ne gube na popularnosti. Nadalje, tu je i jedan od izvornih Disney likova koji jednako oduševljava svaku novu generaciju: dražesna Minnie Mouse. Njezin lik postao je dijelom pop kulture jednako omiljen u dječjoj kao i u modi za odrasle. Za sve djevojčice koje vole slatke psiće u ponudi pronađite tenisice s likovima Paw patrol koje su odlične za školu i za slobodno vrijeme. U kolekciji Planet obuće, uz tenisice s likovima iz crtića možete pronaći i šlapice s omiljenim cartoon likovima. One su odličan odabir za vrtić, ali i za kućnu papuču. Odlikuje ih izuzetna mekoća, rastezljiva traka na ristu, te neklizajuće gumene potplate.

TENISICE ZA DJEČAKE – SUPERJUNACI NAJOMILJENIJI

Svaki je dječak više puta poželio imati neku super moć kakvu imaju junaci iz kompjutorskih igrica i crtića. Stoga je odabir obuće i odjeće s apliciranim likovima omiljenih superjunaka najtraženiji zahtjev prilikom odabira dječjeg outfita. U Planet obući potražite odlične modele tensica za dječake s likovima Spidermana, Batmana, Super Maria, Cars i Mickeya Mousea. Opremljene udobnim tabanicama, atraktivnim gornjištem, od kože, platna ili eko kože, na vezanje ili sa čičak trakicama, često i sa svjetlosnim efektima u potplatama, te će tenisice postati najomiljenija obuća vašeg mališana jednako spremna za školu, kao i za rekreaciju i slobodno vrijeme.