Likovi iz crtića

Dječje tenisice sa super popularnim cartoon likovima zasigurno će oduševiti vašeg mališana koji će ih nositi s radošću i ugodom tokom cijelog dana.
Cijena
 1. 100,00 kn - 199,99 kn 4 proizvod
 2. 200,00 kn i iznad 5 proizvod
Boja
Veličina
Brand
 1. Frozen 1 proizvod
 2. Minnie 1 proizvod
 3. Minnie Mouse 4 proizvod
 4. Paw Patrol 1 proizvod
 5. Super Mario 2 proizvod
Pogledajte kao Mreža Lista
Prikaži po stranici
po stranici
Postavite abecedno
 1. Tenisice za djevojčice Minnie Mouse
  Dječje platnene tenisice
  WEB SHOP cijena
  189,00 kn
 2. Dječja tenisica
  Dječja tenisica
  WEB SHOP cijena
  269,00 kn
 3. Dječje papuče s likom Super Maria
  Dječje papuče
  WEB SHOP cijena
  119,00 kn
 4. Dječje papuče za djevojčice s likom Minnie Mouse
  Dječje papuče
  WEB SHOP cijena
  119,00 kn
 5. Dječje papuče za djevojčice s likom Paw patrol
  Dječje papuče
  WEB SHOP cijena
  119,00 kn
 6. Dječje tenisice Minnie Mouse sa svjetlećim efektima
  Dječja tenisica
  WEB SHOP cijena
  289,00 kn
 7. Dječja tenisica
  Dječja tenisica
  WEB SHOP cijena
  289,00 kn
 8. Dječje tenisice
  Dječje tenisice
  WEB SHOP cijena
  239,00 kn
 9. Dječje tenisice
  Dječje tenisice
  WEB SHOP cijena
  239,00 kn
Pogledajte kao Mreža Lista
Prikaži po stranici
po stranici
Postavite abecedno

DJEČJE TENISICE S LIKOVIMA IZ CRTIĆA

Naša dva najpopularnija branda dječje obuće su Tofi i Elena. Potražite u “Tofi” kolekciji udobne i modne tenisice za školu i slobodno vrijeme, atraktivnog dizajna sa cartoon likovima te svjetlećim efektima. U “Elena” kolekciji potražite prekrasne sandale i cipelice za djevojčice ukrašene mašnicama, biserima, cirkonima i srcima. U ponudi Planet obuće nalaze se i strani brandovi s apliciranim popularnim likovima iz crtića poput Spidermana, Batmana, Cars, Mickey Mousea, Minnie, Super Mario, Paw patrol i Frozen. Upravo ti likovi čine najtraženije elemente na dječjoj obući kojima rijetko koji mališan može odoljeti, posebno ako su u kombinaciji sa svjetlećim efektima na potplatama. U Planet obući potražite sve navedene modele i razveselite svoje dijete odabirom tenisica s omiljenim cartoon likom.

TENISICE ZA DJEVOJČICE – FROZEN I MINNIE NAJPOPULARNIJE

San je svake djevojčice da bude lijepa kao princeza i čarobna kao vila. Stoga su tenisice s likovima iz bajki najpopularniji odabir dječje obuće, koje će vaša djevojčica jednostavno obožavati. Odaberite modele s likovima najpoznatijih Disney sestara, Else i Anne iz crtića Frozen koje već godinama ne gube na popularnosti. Nadalje, tu je i jedan od izvornih Disney likova koji jednako oduševljava svaku novu generaciju: dražesna Minnie Mouse. Njezin lik postao je dijelom pop kulture jednako omiljen u dječjoj kao i u modi za odrasle. Za sve djevojčice koje vole slatke psiće u ponudi pronađite tenisice s likovima Paw patrol koje su odlične za školu i za slobodno vrijeme. U kolekciji Planet obuće, uz tenisice s likovima iz crtića možete pronaći i šlapice s omiljenim cartoon likovima. One su odličan odabir za vrtić, ali i za kućnu papuču. Odlikuje ih izuzetna mekoća, rastezljiva traka na ristu, te neklizajuće gumene potplate.

TENISICE ZA DJEČAKE – SUPERJUNACI NAJOMILJENIJI

Svaki je dječak više puta poželio imati neku super moć kakvu imaju junaci iz kompjutorskih igrica i crtića. Stoga je odabir obuće i odjeće s apliciranim likovima omiljenih superjunaka najtraženiji zahtjev prilikom odabira dječjeg outfita. U Planet obući potražite odlične modele tensica za dječake s likovima Spidermana, Batmana, Super Maria, Cars i Mickeya Mousea. Opremljene udobnim tabanicama, atraktivnim gornjištem, od kože, platna ili eko kože, na vezanje ili sa čičak trakicama, često i sa svjetlosnim efektima u potplatama, te će tenisice postati najomiljenija obuća vašeg mališana jednako spremna za školu, kao i za rekreaciju i slobodno vrijeme.