Gumene čizme

Volite li ili ne volite kišu, sigurni smo da ćete zavoljeti ove lijepe modele gumenih čizmi. Posebna je pažnja posvećena dječjoj kolekciji gumenih čizmica, koju krasi neodoljivi dizajn i za djevojčice i za dječake. BLACK FRIDAY POPUST OD -50% NA SVE! primjenjuje se na dane PETAK I SUBOTA 25. i 26.11.2022 i odnosi se na plaćanje pouzećem i debitnim karticama.SAMO JER STE VI TO TRAŽILI POPUST PRODUŽUJEMO I NA NEDJELJU 27.11.2022!
Pogledajte kao Mreža Lista
Prikaži po stranici
po stranici
Postavite abecedno
 1. -50%
  Dječje gumene čizmice Elviton za kišno vrijeme
  Dječje gumene čizmice
  WEB SHOP cijena
  189,00 kn 25,08 € 1€=7.5345kn 94,50 kn 12,54 € 1€=7.5345kn
 2. -50%
  Dječje gumene čizmice
  Dječje gumene čizmice
  WEB SHOP cijena
  39,00 kn 5,18 € 1€=7.5345kn 19,50 kn 2,59 € 1€=7.5345kn
 3. -50%
  Dječje gumene čizmice
  Dječje gumene čizmice
  WEB SHOP cijena
  39,00 kn 5,18 € 1€=7.5345kn 19,50 kn 2,59 € 1€=7.5345kn
Pogledajte kao Mreža Lista
Prikaži po stranici
po stranici
Postavite abecedno

 

DJEČJE GUMENE ČIZME

 

Ne vole sva djeca kišne dane, ali odabir lijepih dječjih gumenih čizmica sa cool dizajnom i toplom podstavom može promijeniti takvo mišljenje. Potražite u kolekciji Planet obuće odličan izbor dječjih gumenih čizmica atraktivnog dizajna. Za djevojčice su popularni modeli u rozoj boji s motivima cvijeća i leptirića, dok će dječaci uživati u maskirnom dizajnu ili u motivima vozila i životinja. Kod odabira dječjih čizmica za kišu važno je da čizmica nije preuska na stopalu nakon što se obuju deblje čarape, te da je unutarnja podstava meka i ne grebe nogu. Deblja podstava na gumenim čizmica odlično će zagrijati nogu tokom hladnog kišnog i zimskog dana. Obratite pažnju i na modele koji imaju na vrhu gornjišta trakicu za stegnuti čizmicu oko noge kako u nju ne bi padala kiša ili snijeg.

GUMENE ČIZME ZA DJEVOJČICE

 

Gumene čizmice za djevojčice osvojit će vas svojim simpatičnim dizajnom, razigranim bojama, toplom podstavom i sigurnom zaštitom od kiše i snijega. Odaberite neodoljive modele u crvenoj, rozoj ili tirkiznoj boji s motivima srca, cvijeća, oblaka ili mace. S takvim čizmicama na nogama, vaša će djevojčica uživati u skakanju po lokvama bez bojazni da namoći stopala, posebno u modelima s gornjom vezicom za zatvaranje gornjišta. Uživanje u kiši u gumenim čizmicama iz Planet obuće može početi!

 

 

GUMENE ČIZME ZA DJEČAKE

 

Gumene čizmice za dječake osvojit će vašeg mališana svojim simpatičnim dizajnom, razigranim bojama, toplom podstavom i sigurnom zaštitom od kiše i snijega. Odaberite neodoljive modele u plavoj, sivoj ili zelenoj boji s maskirnim motivima, geometrijskim print dizajnom ili motivima autića i životinja. S takvim čizmicama na nogama, vaš će dječak uživati u skakanju po lokvama bez bojazni da namoći stopala, posebno u modelima s gornjom vezicom za zatvaranje gornjišta. Uživanje u kiši u gumenim čizmicama iz Planet obuće može početi!