NAŠI DUĆANI

 

PREPOZNATI SMO NA
130 LOKACIJA OD STRANE KUPACA U TRI ZEMLJE

BRANDING

Naše robne marke proizvode se u susjednim zemljama, u zemljama EU i Dalekom istoku.

USLUGA

Kao i kod naših dućana ,usluga nam je najbitnija. Jednako tako je i u ovom virtualnom svijetu gdje nam se možete uvijek obratiti.

ZAINTERESIRANI ZAPOSLENICI

Zapošljavamo preko 550 ljudi i imamo preko 700 kooperanata, u svrhu izrade i posluživanja najvećeg izbora kolekcije na ovim prostorima.
FOKUSIRANI SMO NA DETALJE

 

NAŠA KREATIVNA SNAGA

 

Stalnim praćenjem trendova i zbivanja na svjetskoj modnoj sceni nastojimo svojim potrošačima kroz ponudu naših kolekcija uvijek omogućiti aktualne modele obuće uz najpovoljnije cijene te najbolju uslugu.

1. Poznavanje obuće

Planet Obuća, najveći hrvatski maloprodajni centar obuće odlikuje se najširim izborom sezonske obuće, vrhunskih proizvoda od kože i školskog programa. Uz vlastitu proizvodnju i distribuciju obuće, putem svojih veleprodajnih i maloprodajnih centara, Planet obuća uspješno posluje već punih 20 godina. U tom je razdoblju Planet Obuća postala nezaobilazno mjesto milijuna zadovoljnih kupaca, i to ne samo u Hrvatskoj,BiH i Srbiji.

2. Vlastiti brandovi i dizajn

Najveći smo maloprodajni lanac i po veličini asortimana koji nudimo,od kojeg najveći dio čine naši vlastiti brandovi: SHOELALA,NINA FASHION,NINA EXCLUSIVE,NINA COLLECTION,ELLA,ELENA-ženska obuća; BRUNO BRUNI,TIZIANO-muška obuća; ELVITON,ET-sportska obuća;TOFI,ELENA-dječja obuća, u ponudi imamo i širok asortiman renomiranih europskih brandova obuće.

3. Razvoj

Analiziramo i testiramo nove materijale.  Zaposleni dizajneri veoma su uspješni u grafičkom i produkt dizajnu. Na dalekom istoku i u Njemačkoj imamo kooperante koji svaki dan smišljaju nove modne poslastice za vas.

4. Dostava

Koristimo usluge prijevoza OVERASEAS (UPS) . Sve smo uskladili za potrošača ,tako da naša dostava ima vrlo primamljive cijene.