Za sreću u ljubavi obujte crvene cipele

Za sreću u ljubavi obujte crvene cipele i poklonite svom romantičnom partneru najljepše modne poklone za Dan zaljubljenih, a mi ćemo vam pomoći u izboru.

 

CRVENA BOJA I VALENTINOVO

Crvena je boja još od davnina simbolizirala ljubav, strast, energiju, seksualnost i život. To je boja koja ubrzava krvotok, stimulira na akciju i privlači našu pažnju, što je i prilično dobar opis zaljubljenosti. Stoga ne čudi što je upravo crvena boja najzastupljenija u stvarima koje povezujemo s obilježavanjem Dana zaljubljenih ili popularno zvanim Valentinovom. Crveni modeli ženskih cipela i gležnjača posebno su traženi baš na taj dan, a Planet obuća ima primamljivu ponudu!

 

 

Na taj se dan ženama često poklanjaju crvene ruže čije se porijeklo u antičkoj mitologiji također vezuje uz ljubav. Naime, smatralo se da su ruže najomiljenije cvijeće rimske božice ljubavi Venere, koje je postalo crveno jer se ona ubola na ružin trn, a njena je krv obojila ružu.

CRVENE CIPELE ZA DAN ZALJUBLJENIH

Svom romantičnom partneru ljubav se može iskazivati na mnogo načina i to ne samo na Dan zaljubljenih, koji obilježavamo svake godine 14. veljače. Međutim, na taj dan možemo naglasiti svoje nježne emocije u vidu malog znaka pažnje i razveseliti partnera simboličnim poklonom od srca. Svatko se veseli poklonu, a posebno ako je od osobe koju strastveno volite.

 

 

Sa cipelama u crvenoj boji ne možete pogriješiti! Savršen su poklon za suprugu ili djevojku, ali i najbolji izbor outfita za romatičnu večeru u restoranu. U prodavaonicama i na webshopu Planet obuće potražite prekrasne ženske cipele u crvenoj boji, salonke na tanku ili blok petu ili pak crvene koleđice sa zlatnim lancem. Kombinirajte ih sa crvenom uskom haljinom, ako želite pogoditi Kupidovom strelicom u centar, ili odaberite crnu haljinu sa čipkom za decentan i elegantan look.

 Muškarci će se također obradovati valentinovskom poklonu, a nove cipele čine se kao savršen odabir. Potražite u Planet obući crne, smeđe ili tamno plave muške elegantne cipele na špic koje će naglasiti svaki dotjerani muški outfit. Za muškarce koji preferiraju casual modele cipela predlažemo odlične sive cipele od brušene kože branda Bruno Bruni ili crne sportske cipele na vezanje.

 

 

U ZAGRLJAJU CRVENIH I CRNIH GLEŽNJAČA

Na Dan zaljubljenih neki će se parovi odlučiti na romantičnu večeru u finom restoranu, neki će uživati u ugodi vlastitog doma dok će neki otići na dugu romantičnu šetnju držeći se za ruke. Kako Valentinovo dolazi u veljači kada je temperatura još uvijek niska, za romantične šetnje najbolje je odabrati topli kaput i gležnjače jer iako ljubav grije srca, topla podstava čuva zdravlje.

 

 

Za elegantan ženski outfit predlažemo prekrasne Nina fashion crne gležnjače na tanku petu sa izazovnim crvenim potplatama ili atraktivne baršunaste gležnjače na blok petu sa šarmantnom stražnjom crvenom mašnom. Moć je u detaljima a zavodljiva linija ovih gležnjača ispunit će vas romantičnim i ljubavnim osjećajima.

Crvene ili bordo ženske gležnjače savršen su odabir jer svojom toplom dubokom bojom odašilju signale ljubavi i životne radosti.

 

 

 

Za elegantan muški outfit za šetnje predlažemo crne kožne Chelsea gležnjače čistih linija ili robusne crne gležnjače na vezanje za casual stajling. Izbor muških gležnjača inspirativan je poklon za vašeg partnera za Valentinovo, a Planet obuća nudi širok raspon modela za svaki stil: od rokerskog do casuala, od sportske elegancije do svečanog stila.

 

TORBICA SA SRCEM

Valentinovo povezujemo, osim sa crvenom bojom, i sa sveprisutnim motivom srca koje simbolizira ljubav, romantiku, naklonost, podršku, prijateljstvo, odanost i strast. Imati jedan takav simbol kraj sebe, na odjeći, obući ili asesoaru odašilje romantične i nježne poruke.

U Planet obući potražite ljupku malu crnu torbicu sa zlatnom kopčom u obliku srca koja je savršen valentinovski poklon za nju, a ako ste djevojka koja nije u vezi – poklonite ju sebi! Ljubav dolazi u raznim oblicima, a ponekad se pojavi kao mali znak pažnje prema samome sebi. ♥