Strani brandovi u ponudi Planet obuće
U ponudi Planet obuće, osim naših vlastitih brandova nalazi se i niz svjetskih renomiranih i prepoznatljivih marki koje svojom ponudom doprinose raznovrsnosti i obogaćuju prodajni sezonski i vansezonski program obuće, kako u trgovinama tako i na webshopu Planet obuće.

Svaka ozbiljnija ponuda najpoznatijih sportskih marki bila bi nedostatna ako ne bi sadržavala popularne tenisice giganta Nike i Adidas. Potražite u sportskoj kolekciji platnenih tenisica ili tenisica za rekreaciju i slobodno vrijeme modele tih, ali i ostalih sportskih brandova.

Za sve trendseterice, marka XTI sve govori: modno, urbano i “must have”. Potražite u ženskoj i muškoj kolekciji ultra moderne modele te poznate španjolske marke i uživajte u svom osjećaju “in cure” i “in dečka”. Ne zaboravite pogledati ni fantastičan dizajn XTI modnih torbica koje će osim svoje praktične strane i dizajnerski osvježiti svaki outfit.

Trendy i kvalitetni modeli nalaze se i unutar jednog od najpoznatijih njemačkih brandova, prisutnih u preko 30 zemalja svijeta, a to je, mnogima omiljena, marka s.Oliver i zastupljena je u ponudi Planet obuće unutar ženske i muške kolekcije cipela, sandala i čizmica. Slijedi vrhunski i svima poznati brand Wrangler koji izrađuje odlične, beskompromisne, kvalitetne modele za sportsku i casual namjenu.

Brand Lumberjack sigurno će oduševiti žene i muškarce koji prate modu i vole kvalitetne i dizajnerski savršene modele sportskih cipela i gležnjača, idealnih za šetnju po šumi i prirodi, kao i po gradskoj đungli na asfaltu. Bok uz njega stoje popularni talijanski brandovi Navigare i Bugatti koje odlikuje prvoklasni urbani dizajn cipela i čizmi s dugogodišnjom tradicijom izrade i praćenja svjetskih trendova u obućarskoj industriji.

Još jedan brand poznat po izuzetno udobnoj, modnoj i kožnoj obući muške i ženske kolekcije je talijanski Zen, koji svojim konceptom vrhunskog dizajna i komfora podiže ljestvicu fashion i casual obuće.

Posebno mjesto u ponudi stranih brandova svakako je comfort linija sa brojnim poznatim proizvođačima kvalitetnih modela cipela, sandala, natikača i papuča. Izrađeni od finih materijala, od eko ili prave kože, ti se modeli odlikuju maksimalnom udobnošću, dobrim dizajnom i trajnošću. To su brandovi koji su danas sinonim za comfort cipele, poput Dr Feet, Larus, Easy walk, Green Hill, Lina, te Biancomolina s ponudom jedinstvenih kožnih klompi s amortizirajućom oprugom ili relaksirajućim zračnim jastukom na peti.

Najistaknutiji dio ponude dječje kolekcije zastupljen je kroz aplikaciju najomiljenijih cartoon junaka koje mališani naprosto obožavaju i ne skidaju se iz obuće s tim likovima. Potražite tenisice i šlapice branda Cortina s likovima Spidermana, Frozen, Cars, Mickey i Minnie Mouse, Star wars i drugih junaka koji su popularni među djecom. Ne samo da će stopala vaše djece biti sigurna i dobro čuvana u kvalitetnoj izvedbi modela, već će plijeniti pažnju i svojim razigranim kolorističkim dizajnom.