Obuća za plažu
Svi volimo na plaži osjetiti pijesak na golim stopalima i mokri dodir zapjenjenih valova, ali ponekad je pijesak toliko vruć da nas od vreline mogu spasiti jedino - praktične natikače. Također, obala nekada zna biti posuta oštrim kamenjem i hridima kada jedinu ugodu hodanja pružaju – praktične natikače. Ništa bez njih, kada se radi o odlasku na plažu.

Natikače su dio obaveznog asesoara, odnosno obuće za plažu kojeg nadopunjava slamnati šešir, tamne naočale, pare ili kaftan, te, naravno, bikini. Znam da je mnogima najbitnije samo što prije doći do mora i “baciti se” u njega, ali naše drage fashionistice ni odlazak na plažu ne prepuštaju slučaju. Stoga sam za njih izdvojila nekoliko modnih natikača koje će odlično pristajati uz trendy beach look. Prije svega, to se odnosi na japanke sa cirkonima u zlatnoj i srebrnoj boji, koje se mogu nositi i navečer, uz one legendarne “špancire” po rivi. Zatim, wedge natikače s leopard printom ili možda vrlo popularne flat japanke sa mekom ukrasnom tkaninom gornjišta. Za sve ljubiteljice neonskih boja, koje su idealne za nošenje po ljeti jer naglašavaju osunčanu kožu, predlažem vibrantne japanke sa cvjetićem, mašnicom ili sportskim dizajnom koje su oličenje praktičnosti, jednostavnosti i casual ljetnog stila.

Za muškarce predlažem nekoliko modernih i praktičnih japanki i natikača koje dolaze u trendy maskirnom printu ili već poslovično biranim plavo-crno-bijelim bojama. Budite sigurni da kada jednom osjete njihovu udobnost koja idealno prati ležeran ljetni ouitfit, neće cijelo ljeto izlaziti iz njih. Nosit će ih i na plaži, i po kući i za šetnju.

Posebna se pažnja treba obratiti na nježna i osjetljiva dječja stopala, koja svojim nestašnim koracima znaju zagaziti i tamo gdje treba i tamo gdje ne treba. Stoga su male natikače sa stabilnim kalupom ili remenčićima oko gležnja, obavezne. A još ako privlače simpatičnim dizajnom i šarenim bojama, to je pravi jackpot za vaše dijete! Uživajte na odmoru, uživajte na plaži i ne zaboravite svoje “gušte” podijeliti i sa svojim vjernim natikačama koje će vas zasigurno pratiti u stopu ;)