DJEČJE SVEČANE CIPELICE – PREKRASNI MODELI ZA SVETKOVINE I PROSLAVE

Proljeće je u svom jeku, raskošna cvjetna stabla šire divan miris i vrijeme je za proljetnu obnovu garderobe i nove lijepe dječje cipelice za svetkovine i proslave kojima se veselimo

DJEČJE BALERINKE ZA SVEČANE PRIGODE

Djevojčice posebno vole oblik balerinki jer u njima izgledaju poput malih lutkica i princeza koje s posebnom pažnjom gledaju u svojim omiljenim crtićima ili u slikovnicama. U kolekciji dječjih cipela na webshopu i u prodavaonicama Planet obuće potražite prekrasne modele malih balerinki i cipela za djevojčice koje krasi raznovrsan i atraktivan dizajn i materijal gornjišta. U bogatoj ponudi modela izaberite atraktivne srebrne ili zlatne cipelice sa malom prednjom mašnicom ili biserno bijele balerinke s remenčićima i kopčom.

 

Svjetlucavo srce sa cirkonima koje krasi predivne bež balerinke sigurno će privući pažnju vaše djevojčice, a model sa crvenom ili zlatnom Minnie mašnicom već je jedan od najprodavanijih u dječjoj kolekciji. Sigurno će vas oduševiti i podatak da se cijene dječjih balerinki kreću već od 89 kuna, što je i više nego poticajan razlog za kupnju i motiv da posebno razveselite svoju djevojčicu novim parom cipelica.

NAJLJEPŠE CIPELE ZA DJEVOJČICE – BLISTAVE I UDOBNE

Svečane cipele za djevojčice možete pronaći već od broja 19 pa sve do 36. Široki raspon veličina omogućava odličan izbor raspoređen za vrtički i školski uzrast te posebnu liniju „bebika“ prigodnih za krštenja. Crkvene svetkovine i slavlja, vjenčanja i rođendani posebna su prilika da djevojčice zablistaju u svečanim haljinama i svečanim cipelama koje posebno vole. Pri tom je važno da uz privlačan dizajn cipela, sandala i balerinki, modeli obuće budu prije svega vrlo udobni i kvalitetne izrade kako bi nestašno stopalo djeteta bilo sigurno i stabilno. U kolekciji „Elena“ pronaći ćete upravo takve modele dječjih cipela koji zadovoljavaju visoke estetske kriterije kao i naglasak na finim materijalima i mekim tabanicama. Razigrani ples može početi!

 

SVEČANE CIPELE ZA DJEVOJČICE S PETICOM

Starije djevojčice posebnu pažnju polažu na Mary Jane modele cipela s malom peticom koja ih očarava svojim oblikom, a istovremeno ne narušava sigurnost hodanja. Potražite modele u zlatnoj, srebrnoj, crnoj i bisernoj boji koji će se idealno dopunjavati sa svečanom haljinicom ili ušminkanim outfitom. Neka vaša princeza zabljesne na rođendanskom partyiju ili na obiteljskoj proslavi u novim svjetlucavim cipelicama koje za sobom ostavljaju simpatičan zvuk razigranih petica uz ples balerinskih pirueta.

 

SVEČANE CIPELE ZA MALE DAME I NJIHOVE MAME  

Djevojčice vole stilski kopirati svoje mame i vrlo pažljivo promatraju svaki novi detalj na majčinom svečanom outfitu: šminku, frizuru, nakit, haljinu i elegantne cipele na visoku petu. Djevojčice maštaju kako će jednog dana i one moći tako izgledati i nositi salonke i sandale s visokom petom koje u njima uvijek bude posebno zanimanje. U ponudi elegantnih ženskih cipela za svečane prigode nalaze se i atraktivni modeli s niskom petom koji jednako oduševljavaju svojim dizajnom kao i štikle, samo što nose puno veću dozu komfora i udobnosti za stopalo.

U ponudi Planet obuće potražite najljepše ženske cipele i sandale savršeno odabrane za svečane prigode, vjenčanja i proslave koje će u kombinaciji sa dotjeranim outfitom zasigurno ostaviti čaroban dojam.