Sponzorstva

25.05.2013.

U subotu 25.05. na Trgu bana Jelačića održala se četvrta po redu "Utrka na štiklama" u organizaciji magazina Story i Planeta obuće kao generalnog sponzora. Glavnu nagradu od 10.000 kn osvojila je Suzana Sainović čije su "štikle" bile najbrže. Voditeljski dio programa odlično je odradila tv voditeljica Iva Šulentić, a za zabavni dio pobrinuli su se pjevači Luka Nižetić i Martin Kuzmanović. Posebni dio programa bila je humanitarna aukcija štikli poznatih pjevačica, čijom će se zaradom kupiti cipelice za siromašnu djecu. Čestitamo curama na osvojenim nagradama i pozivamo ih u Planet obuću da obnove štikle za sljedeću utrku!

utrka

utrka

utrka

26.04.2013.

Održana je manifestacija MISS DOBOJSKE REGIJE ZA MISS REP. SRPSKE 2013. prilikom čega su kandidatkinje nosile najnovije modele proljetno-ljetne kolekcije sandala Planet obuće.

revija

revijarevija3

 

 

03.04.2013. - 11.04.2013.

Najpopularnija domaća dance zvijezda i ovisnica o lijepim cipelama, Indira Vladić, postala je zaštitno lice Planet Obuće. Proljetna kampanja snimljena je pod budnim okom objektiva Tomislava Dolenca, a za Indirin styling bio je zadužen Marko Grubnić. „Kolekcija je prekrasna, vesela, nosiva, dostupna svima, zaista svatko može pronaći nešto za sebe, ja sam se oduševila na prvu, i s veseljem pozirala u cipelama Planet Obuće", rekla je Indira. „Indira je bila najbolja opcija prilikom odabira zaštitnog lica za našu novu kolekciju. Njezina pozitivna energija, dinamičnost i karizmatičnost apsolutno se uklapaju u image Planet Obuće. Ona je simbol uspješne i modno osviještene žene koja njeguje besprijekoran modni stil, a to su sve karakteristike koje savršeno korespondiraju sa smjerom u kojem se Planet Obuća kreće", istaknuo je tom prilikom direktor maloprodaje Zvonimir Filipović.

potpisivanje ugovora

 

28.01.2013.

Planet obuća je Zlatni sponzor koncerta legendarne Jasne Zlokić povodom 30 godina njezine karijere, u organizaciji Narodnog radija i programa "Domaće uživo". Dobru atmosferu dodatno će zagrijati gosti Oliver Dragojević, Klapa Kampanel i Željko Bebek. Koncert se održava u nedjelju, 10.02.2013. u KD Vatroslav Lisinski s početkom u 19.30h. Vidimo se u Lisinskom!