O nama

Planet Obuća, najveći hrvatski maloprodajni centar obuće odlikuje se najširim izborom sezonske obuće, vrhunskih proizvoda od kože i školskog programa. Uz vlastitu proizvodnju i distribuciju obuće, putem svojih veleprodajnih i maloprodajnih centara, Planet obuća uspješno posluje već punih 20 godina. U tom je razdoblju Planet Obuća postala nezaobilazno mjesto milijuna zadovoljnih kupaca, i to ne samo u Hrvatskoj,BiH i Srbiji.

Planet Obuća danas posluje u Hrvatskoj,BiH i Srbiji na 132 prodajna mjesta, te zapošljava 550 ljudi, pri čemu se najveći maloprodajni centar nalazi u Zagrebu na Slavonskoj aveniji 19a veličine 2900 m2.

Centri pod nazivom „Planet Obuća“ odlikuju se najširim izborom sezonske obuće i asortimana, te poslovanjem u više stotina kvadratnih metara, dok se manji saloni pod nazivom „Svijet obuće“ i „Planika“ uže specijalizirani.

Izgradnjom vlastitog distributivno-skladišnog centra površine 11 500 m2 „Planet obuća“ je objedinio svoje djelatnosti i osigurao kvalitetan i učinkovit plasman proizvoda u veleprodaji i svojim centrima u regiji.

Najveći smo maloprodajni lanac i po veličini asortimana koji nudimo,od kojeg najveći dio čine naši vlastiti brandovi: SHOELALA,NINA FASHION,NINA EXCLUSIVE,NINA COLLECTION,ELLA,ELENA-ženska obuća; BRUNO BRUNI,TIZIANO-muška obuća; ELVITON,ET-sportska obuća;TOFI,ELENA-dječja obuća, u ponudi imamo i širok asortiman renomiranih europskih brandova obuće.

Stalnim praćenjem trendova i zbivanja na svjetskoj modnoj sceni nastojimo svojim potrošačima kroz ponudu naših kolekcija uvijek omogućiti aktualne modele obuće uz najpovoljnije cijene te najbolju uslugu.

Planet obuća – testirano korakom!


Naziv projekta: Izgradnja fotonaponske elektrane NINA COMMERCE ZAGREB 1 za vlastite potrebe

Operativni program: Konkurentnost i kohezija 2014-2020

Dana 01.06.2018. tvrtka NINA COMMERCE d.o.o. započela s provedbom projekta izgradnje fotonaponske elektrane NINA COMMERCE ZAGREB 1 za vlastite potrebe. U okviru projekta je predviđena izgradnja fotonaponske elektrane NINA COMMERCE ZAGREB 1 za vlastitu potrošnju snage 205,6 kW, koja se sastoji od 834 modula snage 305 W. Izgradnjom fotonaponske elektrane smanjiti će se potrošnja električne energije iz konvencionalnih izvora, tako što će se energija za vlastite potrebe dobivati iz OIE.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Potrošnja energije iz konvencionalnih izvora godišnje iznosi 571.844 kWh. Ukupna proizvodnja fotonaponske elektrane će iznositi 248.290 kWh. Ušteda u energiji iznositi će 43,42%, te će smanjenje CO2 iznositi 58,30 t. Udio obnovljive energije u ukupnoj energetskoj bilanci tvrtke NINA COMMERCE d.o.o. će iznositi 43,42%.

Ukupna vrijednost projekta: 1.976.823,00 HRK

Iznos koji sufinancira EU: 1.221.093,80 HRK

Razdoblje provedbe projekta: 01.06.2018. - 01.04.2021.

Kontakt osoba za više informacija: Tomislav Filipović, tomislav.filipovic.planetobuca@gmail.com, +385 98 322 507

Više informacija dostupno je na internetskoj stranici www.strukturnifondovi.hr i na https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

uprava
veleprodaja
maloprodaja
robne marke
katalozi i letci

Nova kolekcija